Meer cases.

De ene case is de andere niet. Daarom bieden we bij Studio Bonjour altijd maatwerk aan. Dit betekent dat we samen met jou kijken wat jouw bedrijf kan gebruiken om nog succesvoller te worden. Met expertise op het gebied van horeca en marketing pakken we jouw online zichtbaarheid zowel technisch als inhoudelijk aan. We beperken onze dienstverlening niet strikt tot horecazaken, maar zijn gespecialiseerd in marketing voor alle soorten bedrijven die op zoek zijn naar maatwerk marketing. Bekijk onze andere cases en lees wat we voor een barista-influencer, productiebedrijf en groothandel hebben uitgevoerd. 

Labroast

Zij verkopen de lekkerste, vers gebrande Specialty Coffee bonen. Wij zetten die in het zonnetje op ons Instagram account. Win-win! Als liefhebber van Specialty Coffee kun je bij Labroast iedere maand nieuwe koffiebonen testen. Studio Bonjour licht deze uit in posts op Instagram zoals in verhalen of reels.

Homecoffeebeans

Burcu van @Homecoffeebeans was op zoek naar een logo met een professionele uitstraling voor haar populaire Instagram account. Op dit barista account laat ze allerlei zetmethodes en koffies zien aan haar volgers. In het proces van het opzetten van een online merk, kwam ze bij ons terecht. Ze had het door ons ontworpen logo van LeRine gezien en wilde graag iets in dezelfde stijl. In overleg bepaalden we de koers aan de hand van wat ze zou willen uitstralen en hoe dit logo uiteindelijk de kern van de gehele branding kon worden. Het logo kreeg een warme look-and-feel met als basis een lijntekening.

logo homecoffeebeans op papier met een reliëf
Koffiebeker met logo van homecoffeebeans
Visitekaart ontwerp Homecoffeebeans

Mokkenfabriek

Mokken Fabriek is dé groothandel voor koffiemokken en -kopjes en meer. Zeg je koffie, dan zeg je Bonjour! Mokken Fabriek levert mokken en kopjes aan horeca-gelegenheden, maar ook grote bedrijven en kantoren. Om deze (potentiële) klanten aan te spreken, heeft Bonjour verschillende marketing-instrumenten ingezet. Voor deze groothandel van mokken en kopjes heeft Bonjour social media content gecreëerd, blogs geschreven en foto’s geleverd.

Samenwerken? Neem contact op!

Wij weten precies hoe we een idee kunnen vertalen naar een tekst die de doelgroep van jouw bedrijf aanspreekt. Je kunt bij Bonjour terecht voor blogs, website teksten, productteksten, handleidingen, Engelse teksten, waarvoor eigenlijk niet?

Samenwerken? Neem contact op!