Copywriting

Google voor je winnen met copywriting.

Een pen machtiger dan het zwaard? Als het op Google aankomt zeker! Met de juiste woorden winden wij deze zoekmachine om onze vinger. Van inhoudelijke blogs tot SEO-gerichte productteksten, columns, product reviews en recepten; Studio Bonjour vat het in een krachtige tekst. Tekst valt of staat niet alleen met woorden, maar heeft ook een psychologisch aspect. Dat maakt een tekst een krachtig marketinginstrument. Wij informeren en overtuigen jouw doelgroep om naamsbekendheid en conversie te stimuleren.

Specialistische kennis

Bij het schrijven van inhoudelijke teksten en blogs voor onze klanten gebruiken wij onze jarenlange branche specifieke ervaring en kennis op het gebied van marketing. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over generieke teksten en je bent altijd verzekerd van een technische basis. Een ander belangrijk onderdeel van een sterke tekst, is dat deze de doelgroep aanspreekt. Naast het schrijven van blogs, recepten en reviews is Studio Bonjour gespecialiseerd in het inrichten van kennisbanken en het maken van brochures en handleidingen. Je kunt voor alle soorten teksten bij ons terecht! Teksten nodig in een andere taal? Ook dat kan!

Contact

SEO-gerichte copywriting

Search Engine Optimization: het toverwoord als het op copywriting aankomt. SEO-gerichte teksten helpen jou om hoger in Google te ranken. En dat wil je. Want als je bovenaan in de zoekresultaten van Google verschijnt, ben je veel beter zichtbaar. Dat betekent meer website verkeer en dat vergroot de kans op nieuwe klanten! SEO draagt bij aan de organische groei van jouw bedrijf en levert op lange termijn het meeste op. Studio Bonjour kan jou ook helpen bij het bepalen van een strategie voor de groei van je bedrijf of merk. Of je nu een food- of koffie gerelateerd bedrijf bent, aan andere zaak hebt of influencer bent.

Bekijk ons werk

Advies op maat

Spreek je doelgroep ├ęcht aan met maatwerk teksten. Met copywriting kun je jouw klanten voorzien van leuke blogs of waardevolle informatie bij de producten die je verkoopt of de diensten die je aanbiedt. Neem contact op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen met copywriting.

Sprakeloos? Wij vinden de juiste woorden!

Wij weten precies hoe we een idee kunnen vertalen naar een tekst die de doelgroep van jouw bedrijf aanspreekt. Je kunt bij Bonjour terecht voor blogs, website teksten, productteksten, handleidingen, Engelse teksten, waarvoor eigenlijk niet?

Ook zo’n mooi logo voor jouw bedrijf?

Laat jouw gegevens achter om samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Of het nu om content creatie gaat, product fotografie, website of logo design of copywriting. Studio Bonjour zorgt voor een boost van jouw online zichtbaarheid.