Steel de show op de socials!

Social media er ‘gewoon even’ bij doen? Je kunt social media content creatie en beheer beter uit handen geven aan Studio Bonjour. Wij passen een geïntegreerde communicatiestrategie toe zodat alle social media accounts de identiteit van jouw bedrijf uitstralen. Met de juiste tone of voice, esthetische fotografie en sterke copywriting trekt jouw Instagram account nieuwe volgers met potentiële klanten voor jouw bedrijf of gasten voor jouw zaak!

Kom in beeld bij jouw doelgroep

Met social media trek je visueel de aandacht met je bedrijf. Mooie plaatjes van gerechten, producten of bedrijven zijn erg populair en stimuleren de organische groei van je bedrijf. Bij social media content creatie en beheer komt meer kijken dan simpelweg posts plaatsen. Om een succesvol account op te zetten en te behouden, is het belangrijk om in lijn met de merkstrategie te denken. Social media accounts zijn een verlengstuk van jouw bedrijf en bieden extra mogelijkheden om met potentiële klanten in contact te komen. Deze platforms zoals Instagram en LinkedIn zijn daarom belangrijk om strategisch in te zetten.

Advies op maat

Voor ieder bedrijf liggen er kansen op het gebied van social media. Studio Bonjour heeft al meerdere bedrijven mogen helpen met content creatie en social media beheer. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op om advies op maat te krijgen.

Smaakt naar meer? Neem contact op!

Pak het professioneel aan en zet je merk in de markt met een kenmerkend logo of een professionele website. Studio Bonjour kan deze beiden voor je ontwerpen. Maar ook visitekaart-, cadeaubon- en koffiezak ontwerp of andere merk-uitingen maken we op maat voor jou.

Ook zo’n mooi logo voor jouw bedrijf?

Laat jouw gegevens achter om samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Of het nu om content creatie gaat, product fotografie, website of logo design of copywriting. Studio Bonjour zorgt voor een boost van jouw online zichtbaarheid.