Bonjour x LeRine

LeRine Coffee is de place to be voor barista workshops in Deventer, Apeldoorn en omstreken. Maar ook online vindt de koffieliefhebber hier alles wat hij zoekt. Een goed lopende website en veelbezocht Instagram account waren er al, maar de stijl paste niet meer bij dit snel groeiende koffiebedrijf. Bonjour to the rescue!

Dit project in het kort

Het merk LeRine stond al als een huis. Maar de huisstijl paste niet meer bij de identiteit van dit bedrijf. Studio Bonjour nam dit project op zich en voorzag LeRine daarnaast van een online community, technische blogs over Specialty Coffee en meer!

  • Webdesign
  • Fotografie
  • Copywriting
  • Social media: content en beheer
  • Grafisch ontwerp
  • Hier vind je LeRine

Het plan

Voor LeRine was een nieuwe website die de merkidentiteit uitstraalde belangrijk. Bij het webdesign kwam dan ook een stukje branding kijken. Een belangrijk onderdeel van het bedrijf is het cursusaanbod voor koffieliefhebbers. Op de nieuwe website mochten deze trainingen een andere indeling krijgen om het voor de website bezoekers nog makkelijker te maken om de juiste training te boeken. Daarnaast lag er een wens voor een shop op de website en een online community voor de koffiegek.

De uitvoering

De nieuwe website van LeRine werd aan de hand van UX- en UI-design ontworpen. De user experience stond centraal bij het bepalen van een andere menustructuur, het ontwerpen van een kennisbank en het indelen van een community. De nadruk op UX zorgt ervoor dat de websitebezoeker gemakkelijk een passende workshop kan vinden. De kennisbank heeft een specifieke indeling op basis van onderwerp waarop de lezer alles over espresso, koffie en bonen kan vinden. Tot slot werd een online community ingericht en een shop gemaakt waar producten per categorie gekocht kunnen worden. Toen de ‘fundering’ er lag, was het tijd om die samen te brengen met het design aan de hand van user interface design én de merkidentiteit van LeRine Coffee.

Wil jij dit ook?

Naast het grote project van een nieuwe website ontwerpen, voert Studio Bonjour regelmatig randwerkzaamheden voor LeRine Coffee uit. Van copywriting op zowel de website als social media platformen tot grafisch design opdrachten zoals visitekaartjes, cadeaubonnen en hand-outs. Naast standaard fotografie, maakte Bonjour voor LeRine ook food fotografie en legden we hun eerste servieslijn vast. Kan jouw website ook wel een opfrisbeurt gebruiken? Of heb je hulp nodig bij andere onderdelen van de marketing voor jouw bedrijf? Neem dan contact op om te bespreken wat we voor jou kunnen doen!

Smaakt naar meer? Neem contact op!

Laat jouw gegevens achter om samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Of het nu om content creatie gaat, product fotografie, website of logo design of copywriting. Studio Bonjour zorgt voor een boost van jouw online zichtbaarheid.

Smaakt naar meer? Neem contact op!

Laat jouw gegevens achter om samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Of het nu om content creatie gaat, product fotografie, website of logo design of copywriting. Studio Bonjour zorgt voor een boost van jouw online zichtbaarheid.