Grafisch ontwerp & webdesign

Trek ook visueel de aandacht.

Grafisch ontwerp is erg belangrijk voor de branding van jouw bedrijf. Met grafisch design vertaal je de merkidentiteit naar visuele marketing. Denk hierbij aan logo’s, de huisstijl van een website, visitekaartjes, gepersonaliseerde merchandise, menukaarten, brochures, handleidingen, stickers, cadeaukaarten en ga zo maar door! Onze logo designs kenmerken zich door lijntekeningen, maar ook andere ideeën kunnen wij voor je uittekenen.

Wat wil jij uitstralen?

Als je een nieuw bedrijf wilt beginnen of jouw huidige merk wel een nieuw uiterlijk kan gebruiken, speelt grafisch design een belangrijke rol. Aan de hand daarvan ontwerpen wij namelijk een huisstijl; de visuele kenmerken waarmee we jouw bedrijf onderscheiden. Een succesvolle merk-uiting roept herkenning op, heeft een esthetische uitstraling en trekt klanten visueel aan. Daarnaast wordt grafisch design geheel naar jouw wens ontworpen. We nemen jouw wensen samen met de bedrijfsidentiteit en jouw doelgroep in overweging voor succesvol logo ontwerp, webdesign en andere merk-uitingen.

UI- en UX-gericht webdesign

Bij grafisch design komt meer kijken dan een leuke kleur en een gezellig lettertype. Aan de basis van online zichtbaarheid ligt een mooie én goed werkende website. Daarom combineren wij de visuele en technische kant van webdesign. Zowel UI- als UX-design zijn belangrijke onderdelen van het ontwerp proces. Een mooie website die volledig is ingestoken op User Interface, trekt geen bezoekers aan als de indeling verwarrend is. Andersom levert een website met optimale functionaliteit (User Experience) geen resultaat op als het visueel niet aantrekt. En een website die totaal niet rijmt met de identiteit van het bedrijf? Ook geen goed idee. Daarom laat je webdesign over aan de experts van Studio Bonjour. Zij nemen alle details in overweging en kunnen dit in het grotere plaatje plaatsen voor ijzersterke branding van jouw merk.

Advies op maat

Geen merk is het zelfde en daarom zul je bij Studio Bonjour altijd unieke designs zien. Onze grafisch ontwerpers brengen hun creativiteit en technische vaardigheden samen met jouw wensen om zo merk-uitingen te ontwerpen die jouw bedrijf weerspiegelen. Wij toveren jouw idee om tot merk!

Ook zo’n mooi logo voor jouw bedrijf?

Pak het professioneel aan en zet je merk in de markt met een kenmerkend logo of een professionele website. Studio Bonjour kan deze beiden voor je ontwerpen. Maar ook visitekaart-, cadeaubon- en koffiezak ontwerp of andere merk-uitingen maken we op maat voor jou.

Ook zo’n mooi logo voor jouw bedrijf?

Laat jouw gegevens achter om samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Of het nu om content creatie gaat, product fotografie, website of logo design of copywriting. Studio Bonjour zorgt voor een boost van jouw online zichtbaarheid.