Fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.

En ook met woorden zijn we ijzersterk! 😉 Met professionele fotografie kun je de sfeer van zaak of bedrijf overbrengen. Studio Bonjour kan zowel foto’s van producten als ruimtes en evenementen voor je maken maar is ook gespecialiseerd in food-fotografie. We werken graag samen met professionals die uitblinken in wat ze doen zodat jij foto’s krijgt die jouw bedrijf perfect weergeven. Met fotografie kun je een belevenis in één beeld vangen. Daar zijn wij goed in: het maken van foto’s die de merkidentiteit van jouw bedrijf uitstralen.

This is how we do it

Studio Bonjour is gespecialiseerd in fotografie voor branche specifieke bedrijven, zoals zichtbaar in ons portfolio, maar schiet de mooiste plaatjes voor bedrijven in alle sectoren. Ons fotografie portfolio bestaat uit diverse opdrachten. Zo heeft Bonjour het productieproces voor een van de grootste keukenblad producenten van Europa vastgelegd. Naast procesfoto’s hebben wij ervaring in afbeeldingen voor handleidingen, maar ook packshots met een ‘clean’ omgeving waarbij de aandacht volledig naar het product gaat. We zijn ook goed in food fotografie voor een nieuwe menukaart, recepten op je website of Instagram shots voor een aantrekkelijke tijdlijn.

Advies op maat

Wij brengen de kern van jouw bedrijf over met de mooiste foto’s. Ook woord en beeld brengen we voor je samen. Geef deze diensten uit handen aan Studio Bonjour om jouw bedrijf ook online te laten stralen. Naast fotografie behoort ook videografie tot de mogelijkheden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We drinken graag een kopje koffie met je!

Say cheese! Of ga voor écht goede fotografie.

Met professionele fotografie laat je jouw goedlopende bedrijf ook online stralen. Laat jouw gegevens achter om onder het genot van een kopje koffie te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ook zo’n mooi logo voor jouw bedrijf?

Laat jouw gegevens achter om samen de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Of het nu om content creatie gaat, product fotografie, website of logo design of copywriting. Studio Bonjour zorgt voor een boost van jouw online zichtbaarheid.