Bonjour x Homecoffeebeans

Via Instagram leer je soms de leukste mensen kennen. Zo ook Burcu van @Homecoffeebeans. Ze was op zoek naar een logo met een professioneel uitstraling voor haar snel gegroeide Instagram account. Studio Bonjour mocht die ontwerpen.

Selective Focus Photography of Person Using Iphone X

Dit project in het kort

In de zoektocht naar het opzetten van een online merk, kwam Burcu bij ons terecht. Ze had het door ons ontworpen logo van LeRine gezien en zocht iets in dezelfde stijl.

Het plan

Voor het logo ontwerp was een professionele uitstraling belangrijk, met een warme look-and-feel en als basis een lijntekening. In overleg bepaalden we de koers aan de hand van wat ze zou willen uitstralen en hoe dit logo uiteindelijk de kern van de gehele branding kon worden.

De uitvoering

Homecoffeebeans is een populair Instagram platform dat verschillende manieren van thuis koffie zetten laat zien. Wat niet mocht ontbreken in het nieuwe logo was dan ook een koffiekopje!

Meer cases

Bij het opzetten van een online merk is een passend logo onmisbaar. Maar er komt meer bij kijken. Wil jij ook jouw online horeca- of koffiemerk in de markt zetten? Wij kunnen het design van een logo, maar ook webdesign ontwerpen en andere grafisch ontwerp opdrachten voor je doen. Hulp nodig bij een merkstrategie? Daarvoor kun je ook bij ons aankloppen!

Jouw doelgroep écht aanspreken?